Masca Apnee Nazala SYLENT

Producator: Salter Labs
2400 MDL 1690 MDL

Masca nazală Sylent oferă confort la un nivel de zgomot redus. Este dotată cu o pernă nazală gonflabilă pentru o etanșare foarte bună.
Suportul frontal flexibil cu autoreglare pe trei înălțimi, asigură o gamă largă de unghiuri pentru poziționare.


Mărimea - M

Garantie: 6 luni


Selecteaza marimea:
La comanda

Durata de livrare: 2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SYL203 Ai nevoie de ajutor? 068 022 110
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Review-uri (0)

Masca nazală Sylent a fost concepută pentru a oferi calm și confort. Perna nazală gonflabilă a fost creată pentru a fi ușor de reglat și pentru a se potrivi cu toate cerințele de dimensiune.

Este dotată cu:
• Suport flexibil pentru frunte. Oferă o gamă largă de unghiuri pentru a mentine confortul. De asemenea, poate fi ajustat vertical la trei înălțimi diferite.

• Dimensiuni multiple ale pernei. Perna se umflă astfel încât asigură o etanșare mai bună și un confort sporit. Pachetul Fit, care include perne de dimensiuni mici și medii, este disponibil pentru cei care nu pot aprecia ce dimensiune a pernei este mai bine potrivită.

• Portul de expirație este construit în special pentru oferirea unei experiențe silențioase. Portul de expirație a fost realizat astfel incât produce zgomot minim prin utilizarea unor perforații cu dimensiuni mici. Acest lucru oferă o reducere a zgomotului general și a perturbării somnului.

• Hamul negru oferă confort și flexibilitate pentru o utilizare relaxantă.

Masca este construită dintr-un material din poliuretan poros, fără latex, astfel că se evită acumularea umezelii și se pastrează pielea uscată și răcorită.
Întoarcere cu asigurare de cumpărare

Utilizare
Masca nazală Sylent este destinată pacienților adulți (cu greutate > 30 kg) pentru a fi utilizată împreună cu dispozitive de ventilare CPAP sau Bi-Level pentru tratarea insuficiențelor respiratorii și a apneei obstructive în somn folosind terapia cu presiune pozitivă.
Pentru îngrijire la domiciliu, masca Sylent poate fi refolosită de către pacient. Pentru aplicațiile instituționale (laboratoare somnologie, spitale), această mască se poate reutiliza de către mai mulți pacienți.

Sylent este o mască nazală bogată în trăsături care îi oferă o mare valoare. Kitul Sylent All Sizes conține toate componentele necesare la dimensionarea corectă pentru pacient, eliminându-se astfel necesitatea de a deschide mai multe produse pentru potrivirea optimă.

• Aerisire extrem de silențioasă
• Suport pentru frunte reglabil pe verticală
• Poziția suportului frunții poate fi reglată vertical la trei (3) înălțimi diferite
• Perna se umflă pentru a facilita etanșarea, necesitând astfel o strângere mai mică a hamului
• Hamul confecționat din materiale respirante este proiectat pentru confort
• Toate pernele nazale (toate dimensiunile disponibile) se potrivesc la o un cadru unic
• Disponibilă într-un kit pentru toate dimensiunile sau în sisteme de dimensiuni individuale

Volumul interior al măștii este mai mic de 136 ml.
Temperatura de depozitare: -20 ° la 60 ° C (-4 ° la 140 ° F)
Umiditate: 0-95%

Nu conține latex.

Înlocuire componente
Cod componentă                 Descriere
SYL200                                   Sylent - sistem complet (SM și MD)
SYL201                                   Sylent - SM (mic)
SYL203                                   Sylent - MD (mediu)
SYL211                                   Pernă (mic)
SYL213                                   Pernă (mediu)
SYL230                                   Ham

Asamblarea măștii
1. Înainte de utilizare, curățați masca conform instrucțiunilor de curățare. Consultați Instrucțiuni de curățare dacă masca este utilizată pentru îngrijire la domiciliu și Instrucțiuni de curățare și dezinfectare dacă este utilizată în instituții de ingrijire medicală pentru mai mulți pacienți.
2. Înainte de a atașa perna, identificați marcajele sub formă de săgeată poziționate pe suprafața inferioară a pernei și carcasei. Aliniați marcajele și apoi presați complet perna pe carcasă.
3. Apăsați butonul de pe suportul pentru frunte și poziționați suportul în carcasă pe poziția cea mai de jos.
4. Atașați hamul la suportul pentru frunte introducând capetele celor două curele late (varful cu suprafața agațatoare a sistemului velcro spre exterior) în sloturile suportului pentru frunte și apoi pliați capetele înapoi pentru a se fixa de suprafața buclată a fiecărei curele.
5. Introduceți un capăt al conectorului pivotant pentru furtun în capătul liber al cotului.
Potrivirea măștii
1. Curățați-vă și uscați complet fața înainte de a pune masca.
2. Porniți sistemul de ventilație și asigurați-vă că funcționează corespunzător.
3. Atașați furtunul pentru aer al sistemului de ventilație la cuplajul pivotant.
4. Așezați ușor masca peste nas și trageți hamul înapoi peste partea superioară a capului.
5. Atașați cele două catarame de la chingile inferioare ale hamului la elementele de fixare aflate în stânga și în dreapta nasului pe suportul măștii și trageți cataramele înapoi (spre față) până când se fixează în suport (se aude un "clic").
6. Desfaceți sistemele de fixare velcro de la fiecare chingă a hamului în perechi (perechea de sus și perechea inferioară), trageți ușor până când masca este așezată direct pe fața dvs. și apoi reconectați sistemul velcro. Masca trebuie să fie suficient destrânsă pentru a preveni scurgerile mari de aer, dar totuși să fie confortabilă. În general, o fixare mai liberă este mai bună. Întinderea excesivă a hamului poate face ca scurgerile să fie mai grave și să creeze disconfort.
7. Locul în care suportul pentru frunte intră în contact cu fața poate fi ajustat vertical pentru a optimiza confortul și etanșarea. Dacă se dorește, suportul pentru frunte poate fi tras în sus din poziția în care se îmbină cu carcasa măștii pentru a poziționa butonul mic în orificiul de mijloc sau de sus al carcasei.
8. Respirați în mod normal și continuați să efectuați ajustări minore până când obțineți o potrivire confortabilă cu scurgeri minime. Dacă nu reușiți să obțineți o poziționare confortabilă sau să rezolvați eventuale scurgeri în jurul nasului, este posibil să aveți nevoie de o altă dimensiune a pernei.
9. Pentru a scoate masca, nu este nevoie să deblocați fiecare curea. Doar desprindeți cele două catarame inferioare ale hamului de la mască și apoi ridicați masca deasupra capului.
Îngrijire la domiciliu - Instrucțiuni de curățare.  După fiecare utilizare:
1. Scoateți hamul de la mască deoarece hamul se va spăla separat. Hamul trebuie să fie spălat manual, urmând instrucțiunile următoare, cel puțin o dată la 7 zile. Nu spălați la mașină.
2. Scoateți cuplajul pivotant pentru furtun de la cot. Scoateți perna și suportul frunții de la carcasă.
3. Spălați manual toate componentele în apă caldă și săpun. NOTĂ: Utilizați numai săpun pur și nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți puternici, deoarece acestea pot provoca daune și pot reduce durata de viață a produsului.
4. Asigurați-vă că orificiile de expirație de pe cot nu sunt obturate.
5. Clătiți bine și scurgeți excesul de apă de pe suprafețele interioare ale componentelor. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
6. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru a identifica eventuale semne de uzură sau deteriorare. Opriți utilizarea măștii dacă observați orice fisuri in plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o erodare semnificativă sau pierderea elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.
Îngrijire în instituții - Instrucțiuni de curățare și dezinfectare.După fiecare utilizare:
1. Scoateți hamul de la mască.
2. Scoateți cuplajul pivotant de la cot. Scoateți perna și suportul frunții din carcasă.
3. Spălați manual toate componentele în apă caldă și săpun. NOTĂ: Utilizați numai săpun pur și nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți puternici, deoarece acestea pot provoca daune și pot reduce durata de viață a produsului.
4. Asigurați-vă că orificiile de expirație de pe cot nu sunt obturate.
5. Clătiți bine de mai multe ori cu apă limpede.
6. Dacă după curățare rămân pe orice componentă reziduuri, înlocuiți întregul ansamblu.
7. Se prepară o soluție Cidex OPA (sau similară) conform instrucțiunilor producătorului. Verificați concentrația soluției utilizând benzi de test Cidex OPA.
8. Scufundați toate componentele (cu excepția hamului) în soluția preparată timp de 12 minute.
9. Scoateți componentele. Scurgeti excesul de soluție de pe suprafețele interioare ale componentelor.
10. Clătiți ansamblul de mai multe ori cu apă limpede. Scurgeți excesul de apă de pe suprafețele interioare ale componentelor. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
11. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru a identifica eventuale semne de uzură sau deteriorare. Opriți utilizarea măștii dacă observați orice fisuri in plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o erodare semnificativă sau pierderea elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!