Este folosit în ambulator și clinic pentru diagnosticarea preliminară diferențiată a sindromului de apnee în somn.
Prin structura modulară (10 până la 24 canale) SleepDoc Porti 7 se poate adapta oricărei provocări.

Garantie: 24 de luni


Cod Produs: 927702 Ai nevoie de ajutor? 068 022 110
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Review-uri (0)

Micile unități ergonomice pot fi fixate direct pe toracele pacientului. Sunt integrați în unitate și astfel sunt bine protejați toți senzorii de presiune, amplificatoarele, microfoanele pentru sforăit și senzorul de poziție.

Deoarece înregistrarea semnalului este prin intermediul unor senzori simpli, extrem de lungi și ieftini, sistemele de diagnosticare SleepDoc Porti sunt foarte simple și economice pentru medic și clinică.

Dispozitivul de monitorizare a somnului Porti 7 oferă 10 canale standard, cu opțiunea de a extinde capacitățile de măsurare până la 24 de canale.

Porti 7 este conceput pentru diagnosticarea apneei obstructive de somn (OSA) poate fi utilizat atât în spital, cât și la domiciliu de către pacient. Dispozitivul este ușor de purtat, simplu de utilizat și este livrat într-o carcasă de protecție. 

Toate dispozitivele din gama Porti utilizează tehnologia centurilor pneumatice cu perne detașabile foarte sensibile, o caracteristică care reduce considerabil costurile consumabilelor și permite curățarea curelelor. Costurile de funcționare sunt de asemenea reduse la minim, deoarece Porti 7 include o baterie internă reîncărcabilă, ceea ce face ca singurul consumabil pentru fiecare studiu să fie canula. Datele studiului sunt analizate utilizând pachetul software SleepDoc Porti, care oferă afișare personalizabilă a datelor și șabloane de raportare.

Caracteristici:
Costuri reduse de funcționare datorate consumabilelor ieftine
Baterie reîncărcabilă internă care elimină costul bateriilor de unică folosință
Bateria internă se încarcă complet în 2 ore
Microfon încorporat pentru a detecta sforăitul
Tehnologia unghiulară a toracelui și a abdomenului, utilizându-se senzori de presiune robusti, reducând astfel necesitatea curelelor
 specializate scumpe
Centuri foarte usor de curățat datorită senzorilor de presiune detașabili.
LED-urile de pe partea frontală a unității indică nivelul încărcării bateriei
Comutatorul ON / OFF - funcția de pornire automată prin programarea prealabilă în software. 
Descărcare directă a datelor prin conexiune USB - nu este necesară o cartelă SD.
Operare simplă pentru pacienți și pentru personalul clinic - există numai 4 senzori care se aplică în dispozitivul de bază cu 10 canale. Toți ceilalți senzori sunt integrați în dispozitiv.
Toate sistemele SleepDoc Porti utilizează același software, consumabile și senzori

Caracteristici software
Evaluare completă, diagnosticare și generare de rapoarte
Opțiuni de editare manuală
Controlul flexibil al parametrilor
Generator de rapoarte rapid și ușor
Integrarea în rețea
Opțiunea pentru trimiterea datelor prin e-mail

Specificații tehnice:
Dimensiuni: 30,5 mm x 62,7 mm x 140 mm (L x W x L, fără husă)
Greutate: 160 g inclusiv baterie, fără husă
Carcasă: plastic metalizat (ABS, UL 94HB)
Interval de temperatură: + 5 ° C ... + 45 ° C
Umiditate: 25% - 95%
Medii de stocare: memorie flash internă
Capacitate de stocare: min. 48 de ore
Indicator pentru defecțiuni: 2 LED-uri pe partea frontală a instrumentului
Alimentare: baterie reîncărcabilă Li-Ion de 3.6 V cu siguranțe semiconductoare încorporate
Încărcător: sursă de alimentare cu conector agreeat din punct de vedere medical
Ieșire date: Interfață USB cu cablu pentru transfer de date

Studiu comparativ intre dispozitivele SleepDoc Porti:

 

Instrucțiuni de curățare (se aplică în funcție de echiparea dispozitivului SleepDoc Porti):
Canula este destinată utilizării de către un singur pacient și nu trebuie utilizată mai mult decât o dată sau pe diferiți pacienți.
Senzorul deget, termistorul, senzorul de mișcare a piciorului și electrozii pot fi curățați cu o cârpă umedă sau, dacă este necesar, cu ajutorul unui dezinfectant. Cu toate acestea, niciodată nu ar trebui să scufundați senzorii în lichid.
Orice reziduuri adezive care pot fi prezente trebuie îndepărtate în mod regulat (de exemplu, folosind tampoane cu alcool).
Conductorul electric a senzorului RLS este foarte fragil. O atenție deosebită este necesară atunci când curățați acest senzor.
Curelele pentru torace și abdomen pot fi spălate manual sau în mașina de spălat cu un detergent de spălare a țesăturilor la o temperatură maximă de 65 ° C. Asigurați-vă că ați îndepărtat tampoanele de presiune din centuri înainte de spălare.
Husa poate fi curățată cu șervețele umede dezinfectante (respectați instrucțiunile fabricantului de detergent).

Respectați manualul de instrucțiuni!
Orice utilizare a dispozitivului necesită cunoașterea exactă și respectarea manualului de instrucțiuni. Dispozitivul este destinat numai utilizării descrise în manual.

Nu există funcție de alarmă disponibilă!
Dispozitivul nu este potrivit pentru monitorizarea continuă a funcțiilor vitale sau fiziologice (de exemplu, monitorizare intensivă sau altă monitorizare), deoarece nu există o alarmă SpO2. Nu are loc o analiză directă a datelor în dispozitiv.

Nu se monitorizează SIDS:
Dispozitivul nu este potrivit pentru a fi utilizat ca monitor SIDS (SIDS: Sindromul morții sufocate bruscă, moartea bruscă a copilului).

Instruirea pacientului:
Instruirea pacientului trebuie să fie asigurată de un medic specialist instruit pentru dispozitiv. Un manual atașat scurt nu înlocuiește instrucțiunile manuale sau avertizarea cu privire la posibilele pericole.

Separarea de la rețeaua de alimentare:
Pentru a izola aparatul de rețeaua de alimentare, trebuie să deconectați mufa sursei de alimentare.

Avertizare:
Dispozitivele suplimentare care sunt conectate la dispozitive medicale electrice (ME) trebuie să poată respecta standardele IEC sau ISO. Oricine conectează dispozitive suplimentare la dispozitive ME este un configurator de sistem și este responsabil pentru respectarea cerințelor normative ale sistemului ME (de exemplu, IEC 60601-1).

Avertizare:
Pentru măsurarea online, trebuie să utilizați un izolator electric sau optic pentru conectarea dispozitivului la PC (disponibil de la furnizorul dvs. de îngrijire la domiciliu). O conexiune a dispozitivului la PC fără izolare electrică sau optică este permisă numai dacă toate conexiunile pacientului au fost eliminate mai întâi. Numai medicii sau personalul instruit au dreptul să efectueze măsurători online.

Avertizare:
Câmpurile magnetice și electrice pot avea un impact asupra funcționării dispozitivului. Utilizarea acestui echipament alături de sau asezat peste alte echipamente trebuie evitată, deoarece ar putea duce la funcționarea necorespunzătoare. Dacă este necesară o astfel de utilizare, acest echipament și celelalte echipamente trebuie supravegheate pentru a se verifica dacă funcționează în normal. Când utilizați dispozitivul, asigurați-vă că toate dispozitivele terțe care funcționează în vecinătate îndeplinesc cerințele EMC relevante. Aparatele cu raze X, dispozitivele HF chirurgicale, dispozitivele tomografice etc. pot interfera cu alte dispozitive, deoarece pot emite niveluri mai ridicate de interferență electromagnetică.

Avertizare:
Componentele dispozitivul nu sunt protejate la utilizarea unui defibrilator! Deconectați dispozitivul înainte de defibrilare! Aplicarea directă a dispozitivului la inimă (în special ECG!) Nu este permisă! În timp ce aparatul este purtat, nu pot avea loc măsurări și intervenții invazive sau intracorporale (de exemplu, dispozitive chirurgicale electro-sau HF).

Avertizare:
Utilizarea simultană a mai multor dispozitive pentru examinarea aceluiași pacient ar putea duce scurgerea ăn corpul pacientului a unui curent electric cu intensitate mai mare de cât valoarea permisă!

Avertizare:
Atunci când se utilizează dispozitivul la pacienții cu implanturi active, cum ar fi stimulatoarele cardiace, dispozitivele de stimulare a nervilor periferici, stimulatorul cardiac al limbii etc., profesioniștii din domeniul medical ar trebui să fie atenți la eventualele interferențe cu dispozitivul sau implantul.

Avertizare:
Aplicarea dispozitivului simultan la mai mult de un pacient nu este permisă.

Avertizare:
Dispozitivul nu trebuie să funcționeze în vehicule și aeronave.

Avertizare:
Când fixați senzori pe corpul pacientului, vă rugăm să vă asigurați că nici o linie electrică a dispozitivului nu este în contact cu alte părți conductive electrice, inclusiv cu solul.

Avertizare:
Evitați plasarea acestui dispozitiv în lumina directă a soarelui sau în imediata apropiere a unei surse de căldură intensă. Evitați și contactul cu praful, scamele, murdăria, umiditatea și lichidele.

Avertizare:
Copiii sau persoanele neinstruite nu ar trebui să utilizeze acest dispozitiv fără să fie supravegheate sau fără să fie instruite pentru utilizarea în siguranță a dispozitivului. Asigurați-vă că sugarii, copiii și animalele nu pot atinge dispozitivul fără să fie nesupravegheate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!