Aparat apnee - SleepCube AutoBilevel

Producator: Drive DeVilbiss
42000 MDL 19900 MDL

SleepCube AutoBilevel DV57SE - un dispozitiv BIPAP pentru tratament apnee de la Drive DeVilbiss care furnizează două nivele de presiune (inspir/expir) autoajustabile în funcție de evenimentele respiratorii detectate în timpul somnului.

Garantie: 24 de luni


Precomanda

Durata de livrare: 2 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: DV57SE Ai nevoie de ajutor? 068 022 110
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Specificatii tehnice
 • Sfaturi utile
 • Review-uri (0)

 

SleepCube AutoBilevel adaugă un nivel suplimentar de confort pentru utilizatorii Bilevel. Terapia tradițională BiLevel utilizează un nivel mai înalt de presiune inspiratorie (IPAP) și o presiune expiratorie inferioară (EPAP) pentru a preveni apneea, hipopneea sau sforăitul. Folosind algoritmul de "auto-ajustare" dovedit, AutoBilevel monitorizează în permanență apneea și evenimentele. La detectarea lor, presiunea Bilevel se ajustează automat pentru a oferi cel mai bun tratament posibil în timpul somnului. Acest lucru este deosebit de util și confortabil pentru acei utilizatori care necesită presiuni mari.

Sistemul SleepCube AutoBilevel oferă confortul terapiei AutoAdjust BiLevel și tehnologia Flow Rounding pentru a ajuta la netezirea tiparelor de respirație între presiunile IPAP și EPAP. Unitățile SleepCube AutoBilevel au o sursă de alimentare internă care elimină necesitatea unei volum mare de energie și este una dintre cele mai silențioase pe piață.
AutoAdjust
SleepCube AutoBilevel utilizează tehnologia de reglare automată a presiunii AutoAdjust, combinată cu tratamentul bilevel. Nivelurile maxime IPAP și EPAP minime pot fi ajustate pentru a răspunde nevoilor utilizatorului. SleepCube AutoBilevel utilizează un algoritm AutoBiLevel care îi permite să utilizeze o presiune sub medie a aerului pentru o terapie mai confortabilă.
Intervalul de susținere a presiunii (diferența dintre IPAP și EPAP) poate fi ajustat între zero și 12 cm H2O în trepte de 5 cm H2O. 
Flow Rounding Technology 
SleepCube AutoBilevel utilizează tehnologia de rotunjire a fluxului pentru a elimina schimbările bruște între presiunile IPAP (inspirație) și EPAP (expiratie) pentru a profita la maximum de terapie și pentru a maximiza conformitatea. Modelele de respirație IPAP și EPAP pot fi ajustate pe baza unei setări de zero pentru nici o rotunjire și până la 5 pentru o pantă maximă sau cea mai lentă trecere de la IPAP la EPAP.
Auto On / Off
Selectați opțiunea Auto On / Off (Pornit/ Oprit) în timpul configurării pentru ca SleepCube AutoBilevel să pornească automat fluxul de aer când respirați în mască. Fluxul de aer se oprește când masca este îndepărtată și nu mai simte respirația.
Baterie de rezerva - OPTIONAL
Dispozitivele SleepCube AutoPlus utilizează o conexiune separată pentru alimentarea cu curent alternativ și curent continuu, permițând configurarea aparatului în configurație de rezervă pentru baterii. Cablul de alimentare CA inclus poate fi conectat la o sursă de curent alternativ, cum ar fi o priză de perete, iar cablul de alimentare opțional SleepCube AutoPlus12 Volt DC poate fi conectat la o sursă de curent continuu, cum ar fi o baterie. Dacă sursa de alimentare cu curent alternativ devine din nou disponibilă, aparatul va reveni înapoi. Rețineți că dacă utilizați umidificatorul încălzit, acesta nu va funcționa de la alimentarea DC.
SmartCode
Sistemul SleepCube AutoPlus de monitorizare a aderenței la distanță din SmartCode este o modalitate ușoară de a revizui datele despre somn fără costul achiziției de software. Mesajele SmartCode încep să apară pe ecranul LCD în ziua următoare primului tratament. Fiecare este un cod unic criptat care conține rezultatele terapiei de somn. SleepCube AutoPlus confirmă conformitatea utilizând Scorul de aderență, iar medicii folosesc scorul Procentaj de aderență pentru a determina conformitatea.
Aderența SmartCode se bazează pe cele mai bune treizeci de zile de utilizare consecutivă, iar codurile pot fi generate urmarind programul:
-1 zi
-7 zile
-30 de zile
-90 de zile
-Cumulativ

 • SleepCube AutoBiLevel isi modifica presiunea de INSPIR si EXPIR automat in functie de nevoile pacientului

 • Functie CPAP

 • Functie BiLevel S (mod spontant)

 • Posibilitate setare presiune maxima de INSPIR si minima de EXPIR

 • Functie SmartFlex, posibilitate  setare 3 niveluri de confort

 • Fiecare nivel de setare  echivaleaza cu scadera duratei de presiune cu 1 cm H2O pe durata intregului proces de EXPIR.

 • Tehnologia brevetata de “rotunjire” permite tranzitii confortabile intre INSPIR si EXPIR

 • Dimensiuni reduse 10,7cm x 16,5cm x 17,5cm incluzand umdificatorul

 • Presiune relgabila intre 3 – 25 cm H2O

 • Nivel de zgomot minim – doar 26dbA

 • Posibilitate functionare 12V DC

 • Modul integrat de alimentare 220V

 • Functie SmartCode integrata cu istoric pana la 90 zile

 • Auto On/Off

 • Afisaj LCD  de dimensiuni mari

 • Functie – presiune de pornire intarziata “rampa” ,  cu reglare intre 0 – 45 min

 • Reglare automata a presiunii in functie de altitudine

 • Alerta pe ecarn pentru masca deconectata

 • Posibilitatea schimbarii unitatii de presiune: mbar, hpa, cm H20

 • Geanta de transport inclusa

 • Optional – umidificator usor de integrat cu dispozitivul, fara a mai fi necesar un furtun suplimentar sau cablu de alimentare 

CURĂȚARE

Pentru a evita electrocutarea, deconectați întotdeauna cablul de alimentare de la sursa de curent înainte de curățare.

AVERTIZARE–Nu clătiți niciodată dispozitivul în apă. Nu lăsați niciodată lichidele să intre în sau în jurul oricărui port, comutator sau filtru de aer; acest lucru va duce la deteriorarea produsului. În acest caz, nu utilizați dispozitivul. Contactați-vă furnizorul de echipamente pentru service. 

Carcasa dispozitivului

1.  Deconectați SleepCube de la sursa de alimentare. Ștergeți carcasa cu o cârpă curată și umedă la fiecare câteva zile pentru a îndepărta praful.
2.  Lăsați aparatul să se usuce complet înainte de a-l conecta la o sursă de alimentare.

Filtrul standard de aer 
1. Filtrul de admisie a aerului trebuie verificat la fiecare 10 zile și curățat după cum este necesar. Filtrul este situat în partea din spate a a dispozitivului. 
AVERTIZARE– Filtrarea corectă a aerului este importantă pentru funcționarea dispozitivului și pentru a proteja dispozitivul 
de deteriorare.
2.  Pentru a-l curăța, îndepărtați filtrul exterior de burete din ramă.
3. Spălați filtrul într-o soluție de apă caldă și detergent de spălat vase și clătiți cu apă. Lăsați filtrul să se usuce complet. Dacă filtrul (cod DV51D-602) este deteriorat, contactați furnizorul de echipament pentru înlocuirea acestuia.
4. Asigurați-vă că filtrul este complet uscat înainte de instalare și utilizare.

Filtrul de particule fine (Optional) 
Dacă aveți un filtru opțional de particule fine, inspectați acest filtru și înlocuiți-l dacă prezintă semne de murdărie sau deteriorare. Nu se spală.
Instalați filtrul de particule fine în spatele filtrului standard.
NOTĂ–Dacă filtrul de particule fine nu este instalat conform acestor indicații, durata de viață a filtrului va fi redusă necesitând înlocuirea lui mai frecventă.

Tub aer
Tubul de alimentare cu aer trebuie curățat zilnic. Deconectați tubul de la dispozitiv și mască. Utilizați un detergent slab și apă pentru a curăța interiorul tubului. Clătiți tubul și lăsați-l să se usuce la aer.

Masca și Hamul
Curățați masca și hamul în conformitate cu instrucțiunile producătorului. 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!