iGo - Concentrator de oxigen portabil + troler

Producator: Drive DeVilbiss
80000 MDL

Concentrator de oxigen portabil iGo echipat cu geantă de transport cu roți - aceasta este o soluție fiabilă propusă de către Drive DeVilbiss pentru administrarea terapiei cu oxigen în regim mobil.

Garantie: 24 de luni


Precomanda

Durata de livrare: 2 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: 306DS-C Ai nevoie de ajutor? 068 022 110
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Review-uri (0)

Fiabilitatea și siguranța administrării oxigenului de la PulseDose au fost testate clinic, precum și prin teste independente efectuate de medici și terapeuți respiratori.
Concentratorul de oxigen iGo este livrat  complet cu o baterie, adaptor de alimentare CA, cablu de alimentare și adaptor de alimentare DC. IGo poate fi transportat cu ajutorul unei genți de transport cu roți pentru o portabilitate suplimentară. IGo include dispozitivul DeVilbiss Oxygen Sensing și diverse alerte pentru a vă garanta că vă este furnizat exact ceea ce este necesar.

Caracretistici principale:

NOU! Încărcător de baterii.
Încărcătorul extern de baterii iGo este proiectat să încarce baterii separate de unitatea iGo. Încărcătorul iGo va încărca complet o baterie în aproximativ 3 ore, este echipat cu trei cabluri de alimentare și are o garanție de 2 ani.

Geantă de transport (opțională).
Sistemul iGo este dotat cu o geantă de transprt (opțională), care oferă deschideri ușor accesibile pentru canulă și sursă externă de alimentare.

Panou de control prietenos.
Panoul de control a fost proiectat pentru a fi ușor de văzut. Panoul de control dispune de un indicator ușor de citit al stării bateriei și de control al fluxului - 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0, 5.0 și 6.0 litrii.

Opțiuni de alimentare multiple.
IGo face cu adevărat călătoria confortabilă și este capabil să funcționeze din trei surse diferite de alimentare: curent alternativ, curent continuu sau baterie reîncărcabilă.

Setările de la 1 la 6 în modul PulseDose sau de la 1 la 3 LPM în modul de flux continuu.
Tehnologia integrată de conservare a oxigenului de la PulseDose extinde timpul de utilizare al concentratorului portabil de oxigen iGo, oferind o mobilitate sporită, cu un confort sporit și o eficiență sporită.
Dispozitiv de detectare a concentrației oxigenului construit pentru a asigura o livrare constantă a oxigenului și o reducere a programul de întreținere periodică.

Capacități sporite ale bateriilor.
iGo este alimentat de o baterie care poate dura până la 5,4 ore când funcționează la Setarea 1 în modul PulseDose

Semnale sonore pentru: defecțiuni de alimentare, baterie scăzută, ieșire scăzută a oxigenului, debit mare / flux scăzut, lipsă de respirație detectată în modul PulseDose, temperatură mare, defecțiune a unității.

Poate fi utilizat cu tubulatură / canulă de maxin 15m în modul flux continuu sau tubulatură / canula de maxim 10m în modul PulseDose.
Dacă aparatul funcționează la alimentare cu curent alternativ și alimentarea este întreruptă, atunci iGo va trece automat la funcționarea pe bateriei reîncărcabilă.

Trei mânere turnate în corpul concentratorului.
Compartimentul filtrului de aer este ușor de accesat.

Setările PulseDose®: 1 până la 6
Flux continuu: de la 1 la 3 LPM
Dimensiunile unității: 15 "(W) x 11" (L) x 8 "(H)
Flux continuu maxim recomandat: 3 LPM
Concentrația de oxigen: 91% ± 3% pentru toate setările fluxului
Temperatura de funcționare: 5 ° C până la 40 ° C
Altitudine: 0 - 4000 metri - Testat la 933 hPa
Greutate cu baterie: 8,6 kg
Greutate fără baterie: 7,0 kg
Nivel sonor (modul PulseDose 3.0): 40 dBA

Autonomie la funcționare pe baterie reîncărcabilă:
Setare      Flux continuu   PulseDose(20 BPM)
1.0_______4.0 ore_______5.4 ore
2.0_______2.4 ore_______4.7 ore
3.0_______1.6 ore_______4.0 ore
4.0 _._____ --_________...__3.5 ore
5.0_______ --_________...__3.2 ore
6.0_______ --_________...__3.0 ore

Punerea în funcțiune pe bateria reîncărcabilă.

Noua baterie ambalată împreună cu concentratorul dvs. portabil de oxigen iGo nu este complet încărcată. Înainte de a o utiliza pentru prima dată, trebuie să o instalați, să o descărcați complet, apoi să o încărcați complet.
1. Folosind doar alimentarea pe acumulator, folosiți iGo până când acumulatorul este complet golit. Aparatul se va opri și se va auzi alarma de întrerupere a alimentării.
2. Conectați cablul de alimentare CA și conectați-l pentru a încărca complet bateria. Această operațiune poate necesita până la 4,5 ore de încărcare neîntreruptă.
În cazul întreruperii alimentării, sistemul portabil de oxigen iGo va comuta automat la funcționarea pe baterie dacă aceasta este instalată. Atunci când alimentarea cu curent alternativ este restabilită, începe automat reîncărcarea baretiei. Dacă bateria nu este prezentă în timpul unei întreruperi a alimentării, se va activa alarma Power Fail și iGo se va opri din funcționare. Când este alimentarea restabilită, concentratorul va relua furnizarea de oxigen, cu excepția cazului în care butonul de alimentare a fost apăsat pentru a se opri alarma de lipsă alimentare.

Timpul obișnuit de reîncărcare a bateriei de la o stare complet descărcată este de la 2,0 ore la 4,5 ore, în funcție de setarea debitului dacă dispozitivul este în funcțiune. Dacă bateria este prea caldă, încărcarea se va face numai după ce aceasta s-a răcit suficient. Temperatura extremă (ridicată sau scăzută) poate prelungi timpul de încărcare.

Avertizare:
Setările de debit PulseDose trebuie determinate individual pentru fiecare pacient. Este posibil ca setarea utilizată în flux continuu să nu fie valabilă în modul PulseDose.
iGo nu poate să detecteze anumite eforturi respiratorii depuse de catre pacient în modul PulseDose.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!